Trine Lindén: Skal vi ikke flytte Naturstyrelsen til Sønderborg?

23. juli 2015 Sønderborg

Formand for Konservative i Sønderborg, Trine Lindén, skriver:

Skal vi ikke flytte Naturstyrelsen til Jylland?

Lige nu ligger Styrelsen på Østerbro i København. Vi har f.eks. rigtig god plads i Sønderborg – der oven i købet byder

dk/wp-content/uploads/2015/06/IMG_8792-300×200.jpg” alt=”Trine Lindén vil gerne ha’ Natyrstyrelsen tættere på naturen.” width=”300″ height=”200″ /> Trine Lindén vil gerne ha’ Natyrstyrelsen tættere på naturen.

på masser af enestående natur, modsat Østerbro. Vi lever ligefrem både i og af den, og turisterne valfarter her til i tusindetal for at opleve de dybe skove, gamle overdrev og imponerende strandenge. Det er også her, du kan finde sjældne, truede og rødlistede arter af fauna og flora overalt. For vi er faktisk ret så gode til det der med natur i denne del af Danmark.

Så lad os komme i gang!

Lad politikerne sætte handling bag ordene og starte med at flytte Naturstyrelsen til et sted, hvor den naturligt vil høre hjemme!

Et dristigt forslag, som adskillige embedsfolk, djøf’er og polit’er sikkert har mange argumenter imod. Igen vil de by20sikkert sige, at vi slet ikke er så dygtige i denne del af landet, ikke nær så kloge og ikke nær så veluddannede.

Vi har faktisk slet ikke kvalificeret arbejdskraft, der kan løfte Naturstyrelsens opgaver… Hmm, jeg vover pelsen og hævder, at de 77 % af Danmarks befolkning, der har valgt at bosætte sig uden for Storkøbenhavn, fuldt ud og på alle måder kan matche københavnernes kompetencer.

Og her hos os vil vi gerne love, at natur ikke bare er skrivebordsarbejde – det er både dagligdag og virkelighed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk