Trine Lindén: Velkommen i formandsstolen til Søren Pape

7. august 2014 Politik

Hos Konservative i Sønderborg er de glade for, at det bliver Søren Pape Poulsen, der er borgmester i Viborg, som skal tage over nu, hvor Lars Barfoed slipper tøjlerne.

Trine Lindén synes, at Søren Pape Poulsen er den helt rigtige partiformand.

Trine Lindén synes, at Søren Pape Poulsen er den helt rigtige partiformand.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Sidste år besøgte Søren Pape Pulsen Konservative i Sønderborg, hvor han brugte en del af sin Grundlovsdag på at fortælle, hvordan Viborg Kommune fik sikret, at deres kaserne blev en erhvervsmæssig succes for byen, siger Trine Lindén. Hun synes, det er ret flot, at en borgmester fra en anden kommune dukker op i Sønderborg på sådan en dag.

Lars Barfoeds beslutning om at give formandsposten i Konservative videre til næste generation er ikke en pludselig indskydelse eller et internt opgør.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der arbejdes på at få yngre mennesker på scenen, siger Konservatives lokalformand Trine Lindén til Sønderborg Nyt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...