Trivslen i Børn og Familie undersøges – sammen med de andre grene af kommunen

21. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Venstre har bedt om at få et punkt på dagsordenen til det kommende byrådsmøde. Og det handler om, der laves en undersøgelse i Børn og Familie, så det bliver synligt, om medarbejderne trives.

“Vi tager medarbejderes trivsel meget alvorligt i Økonomiudvalget, men undersøgelsen af Børn og Familie bliver en del af den store trivselsundersøgelse, der laves fra 1. marts”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Venstre får punktet med i Byrådet 1. marts og her kan det besluttes, at Børn og Families trivsel skal undersøges.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det sker så 1. marts, når den store undersøgelse, der også omfatter Børn og Familie, sættes i gang”, siger borgmesteren. Han fortæller, at medarbejdere altid har mulighed for at klage anonymt over deres arbejdsforhold.

“Og hvis de ikke trives, så synes jeg, de skal bruge den mulighed, fordi vi vil gøre vores yderste for at sikre vores medarbejdere gode arbejdsforhold”, siger Erik Lauritzen.

Borgmesteren fortæller videre, at ledelsen i netop Børne- og Uddannelsesforvaltningen er blevet bedt om at sikre sig, at de mange medarbejdere har det godt, når de er på arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undersøgelsen i marts

Når de kommunalt ansattes trivsel skal måles og vejes, så er det ikke kommunens HR-afdeling, der sidder og ringer rundt til medarbejderne.

“Undersøgelsen laves anonymt og af et eksternt firma”, siger borgmesteren.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...