Trods anbefalinger og restriktioner kan der stadig grænsehandles

8. februar 2021 Samfund

Det er stadig lovligt at køre en tur til et af grænsesupermarkederne og shoppe.

“Det kræver så, at man ignorerer anbefalingerne”, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politiet til SønderborgNYT.

“For at det skal være lovligt og uden problemer at tage på grænseshopping, så skal man bo i Sønderjylland og desuden have en negativ Coronatest, som højst er en uge gammel”, siger vagthavende.

Personer, der rejser til Danmark efter at have opholdt sig i udlandet omfattes frem til og med 28. februar af krav om dels at lade sig teste for corona i forbindelse med indrejsen og dels at gå i isolation i 10 dage – med mulighed for at afkorte isolationen ved en negativ PCR-test taget tidligst på fjerdedagen efter indrejse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udlændinge, der ikke har fast bopæl i eller opholdstilladelse til Danmark, skal derudover fortsat have et anerkendelsesværdigt formål for at rejse ind i Danmark, skrev Transportministeriet forleden til SønderborgNYT i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...