Trods omkamp nød Cristian Oprea sin aften i X Factor

Cristian Oprea i X Factor. Foto: Lasse Lagoni, TV2
Cristian Oprea i X Factor. Foto: Lasse Lagoni, TV2
25. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I fredags skulle Cristian Oprea på scenen to gange, inden han fik at vide, at han er videre i årets udgave af X Factor.

“Men det var en rigtig god aften – en af de bedste”, siger Cristian Oprea til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at han har det med at se det bedste i tingene og han nød at synge sit ekstranummer, Who Wants to Live Forever med Queen.

Selvom Cristian Oprea egentlig er ret rolig indeni, når X Factor ruller over tv-skærmene, så er der et tidpunkt, hvor det er nervepirrende.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er, når vi står og venter på at høre vores navn blive råbt op og dermed får at vide, om at er videre. Selvfølgelig mærker vi, at konkurrencen spidser til og vi ved jo også, at en af os bliver sendt hjem. Men så fik jeg prøvet at komme bag scenen efter at have sunget og det var lidt surrealistisk at opleve det. Jeg fik mikrofon på og de spurgte om jeg var ok”, siger Cristian Oprea.

Han fortæller, at han havde sagt til personalet, at han havde det fint og så frem til at synge igen – og præstationen fik Thomas Blachman til at sende Cristian Oprea videre i X Factor.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...