Trods stigende omkostninger vil BALS fortsat investere i lokalsamfundet

20. september 2022 Erhverv

Som andre supermarkedskæder er også BALS, Brugsforeningen for Als og Sundeved, udfordret på omkostninger i forbindelse med de stigende energipriser. Men den lokale brugsforening vil fortsat investere i de 13 lokale butikker, som er  på Als og i Sundeved.

”Vi tager vores samfundsansvar alvorligt og vi gør hver dag en stor indsats for at holde priserne på dagligvarerne i vores butikker så langt nede som overhovedet muligt”, siger direktør for BALS, Lars G. Andersen, i et tv-interview med SønderborgNYT TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forbrugerne har også ændret indkøbsvaner og nu er det tilbud og de billigste varer, der er jagt på, når indkøbsvognen skal fyldes op.

”Kunderne kigger efter tilbud og de køber billigere end de gjorde tidligere og det er klart, at det udhuler vores indtjening – endda rigtig meget. Så vi kommer ikke til at tjene penge i år, men det tænker jeg er en god investering i vores kunder og dermed gør vi vores til at holde liv ude i de små samfund, hvor adgang til lokale indkøbsmuligheder er meget vigtig”, siger Lars G. Andersen til SønderborgNYT TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

BALS følger dagligt med i energipriserne og håber, at såvel elprisen som gasprisen vil falde til ro, fordi det særligt er energipriserne, som er steget voldsomt de seneste par måneder. BALS glæder sig dog over, at man allerede for mange år siden begyndte at investere i at nedbringe energiforbruget i de 13 butikker.

”I dag har vi et meget lavere energiforbrug end for bare fem år siden og vi er blevet rigtig gode til at genanvende eksempelvis vores overskudsvarme, og det kommer vores kunder til gode, at vi gennem vores løbende energieffektiviseringer bruger mindre energi. Men til trods for det, så er vores energiomkostninger mangedoblet”, siger Lars G. Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

BALS er Danmarks største, selvstændige brugsforening med 13 butikker, OK-tankanlæg samt vasekhaller og brugsforeningen omsætter for mere end 600 millioner kroner og beskæftiger flere end 500 medarbejdere.

Skrevet af: Redaktion [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...