Troels Lund Poulsen besøger øvelsesarealet på Kær

15. maj 2013 Politik

Sønderborg får onsdag besøg af Venstres forsvarsordfører og tidligere minister Troels Lund Poulsen, der skal fortælle om det nyligt indgåede forsvarsforlig. Han skal også sammen med Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, der er valgt lokalt i Sønderborg, besøge øvelsesarealet på Kærhalvø.

Besøget er meget aktuelt, for mandag meddelte Danmarks Naturfredningsforening, at den ønsker en totalfredning af øvelsesområdet.

For Venstre i Sønderborg er Troels Lund Poulsens besøg en anledning til at gentage partiets ønske om, at Sønderborg Kommune skal kunne overtage øvelsesområdet uden omkostning og uden planlovsmæssige bindinger, når Sergentskolen lukker næste år. Det budskab blev i sidste måned leveret direkte til forsvarsminister Nick Hækkerup og gentages nu, for regeringen har et ansvar for at sikre ordentlige betingelser, der hvor forsvaret lukker etablissementer, og det bør Folketinget bakke op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...