Troels Lund Poulsen besøger øvelsesarealet på Kær

15. maj 2013 Politik

Sønderborg får onsdag besøg af Venstres forsvarsordfører og tidligere minister Troels Lund Poulsen, der skal fortælle om det nyligt indgåede forsvarsforlig. Han skal også sammen med Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, der er valgt lokalt i Sønderborg, besøge øvelsesarealet på Kærhalvø.

Besøget er meget aktuelt, for mandag meddelte Danmarks Naturfredningsforening, at den ønsker en totalfredning af øvelsesområdet.

For Venstre i Sønderborg er Troels Lund Poulsens besøg en anledning til at gentage partiets ønske om, at Sønderborg Kommune skal kunne overtage øvelsesområdet uden omkostning og uden planlovsmæssige bindinger, når Sergentskolen lukker næste år. Det budskab blev i sidste måned leveret direkte til forsvarsminister Nick Hækkerup og gentages nu, for regeringen har et ansvar for at sikre ordentlige betingelser, der hvor forsvaret lukker etablissementer, og det bør Folketinget bakke op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...