Troels Lund Poulsen besøger øvelsesarealet på Kær

15. maj 2013 Politik

Sønderborg får onsdag besøg af Venstres forsvarsordfører og tidligere minister Troels Lund Poulsen, der skal fortælle om det nyligt indgåede forsvarsforlig. Han skal også sammen med Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, der er valgt lokalt i Sønderborg, besøge øvelsesarealet på Kærhalvø.

Besøget er meget aktuelt, for mandag meddelte Danmarks Naturfredningsforening, at den ønsker en totalfredning af øvelsesområdet.

For Venstre i Sønderborg er Troels Lund Poulsens besøg en anledning til at gentage partiets ønske om, at Sønderborg Kommune skal kunne overtage øvelsesområdet uden omkostning og uden planlovsmæssige bindinger, når Sergentskolen lukker næste år. Det budskab blev i sidste måned leveret direkte til forsvarsminister Nick Hækkerup og gentages nu, for regeringen har et ansvar for at sikre ordentlige betingelser, der hvor forsvaret lukker etablissementer, og det bør Folketinget bakke op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...