Tryghed mellem kunder og ansatte gennem en Corona-aftale i ViKaLi

14. april 2020 Erhverv

ViKaLi Antik i Gråsten ønsker at passe så godt på kunderne som overhovedet muligt. Derfor bliver du, som kunde mødt af en Corona-aftale:

Max to personer i butikken ad gangen

Du vil som det første blive bedt om at vaske hænder og tørre hænderne i et helt rent håndklæde, som lægges direkte til vask efter dit brug, siger Lise Guldberg, der ejer butikken, i en pressemeddelelse.

Du rører ikke ved varerne, men vi præsenterer dem meget gerne for dig

Du og vi holder afstand

Vi ønsker at ViKaLi skal være her længe, og vi ønsker også at fortsætte med at yde den høje service, som vi er blevet så kendt for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det, er vi sikre på, at vi kan, når vi løser opgaverne i fællesskab.

Derfor byder vi med god samvittighed velkommen til ViKaLi Antik i forretningen i Gråsten og vi vil gøre alt for at hverken vi eller vores kunder bliver smittet, eller føler sig utrygge.

 

Vores kunder har taget ualmindelig godt imod vores Corona-Aftale, – og både de og vi føler os sikre.

Det at få vasket hænder på god gammeldaws manér er blevet modtaget meget positivt.

Vi har naturligvis også mulighed for, at kunderne fortsat kan handle hos på nettet, eller ringe til os og få varerne sendt, – der er meget, der kan lade sig gøre, når bare vi arbejder sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...