TUBA inviterer til foredrag med Lotus Turéll – datter af Dan Turéll

16. november 2018 Samfund

Lotus Turèll besøger Sønderborg med et foredrag om sin barndom som datter af forfatteren Dan Turèll – en barndom, der var præget af utryghed og et alt for stort ansvar som følge af faderens misbrug.

Foredraget foregår torsdag den 29. november kl. 19 i Frivillighedens Hus.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Med udgangspunkt i sin egen historie fortæller Lotus Turéll ærligt om livet i en familie præget af misbrug og utryghed og giver gode råd til, hvad man kan gøre for at opdage og hjælpe børn i familier med afhængighedsproblemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredraget er arrangeret i samarbejde med organisationen TUBA, der hjælper børn og unge fra familier med misbrug, og repræsentanter for organisationens afdeling i Sønderborg vil også være til stede på aftenen.

Lotus Turèll udgav i 2017 bogen »Hemmeligheder for Pige«, en selvbiografisk fortælling om hendes barndom og opvækst som datter af den folkekære forfatter Dan Turèll. Hun arbejder nu på at bryde tabuer om at vokse op med en alkoholiseret forælder og hjælpe andre med samme baggrund.

Artiklen fortsætter under annoncen

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere og tilbyder hjælp til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- og stofmisbrug.

TUBA hjælper unge via terapi, onlinerådgivning, undervisning og kurser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk