Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget.

“De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping.

To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, der begge bor i Aarhus.

“Vi ligger i telt her på pladsen og om dagen er viude og se os omkring. Jeg er så heldig, at min mormor bor i Fynshav og hun har guidet os rundt”, siger Sidsel Trige Ebbesen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del af mandagen blev brugt på at se Dybbøl Mølle og skanserne.

“Vi har også været rundt på Kegnæs og så har vi faktisk set hele Als”, siger Jytte Ebbesen og tilføjer, at de unge mennesker selvfølgelig også har været hjemme hos hende og spise.

“Vi har også gået i midtbyen, langs Havnepromenaden og vi har været oppe på 16. etage på Alsik og kigge ud”, siger Andreas Gyldendal Bilstrup. Når han er hjemme i Aarhus, så holder han sabbatår og kæresten læser til sygeplejerske.

Artiklen fortsætter under annoncen

De unge, som mandag aften har besøg af Sidsel Trige Ebbesens mormor, fortæller, at de selvfølgelig også har været ved stranden i Fynshav.

“Der er to strande, hvor den ene har det Blå Flag. Men det er altså vinden, der afgør, hvilken af strandene, vi vælger at bade ved”, siger Jytte Ebbesen og kommer i tanke om endnu en vigtig ting:

“De unge har selvfølgelig også spist ringridere”.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49