Turister fra havnen og Comwell ser byens kontraster

25. juni 2013 Erhverv

Sønderborg Handel bruger masser af energi på at få midtbyen til at træde frem som shoppinghovedstad i det sydlige Danmark og Borgen bliver kronen på værket, når dørene åbnes for kunderne.

Her kommer ringrideroptoget forbi, når hele byens skal feste.

Oppe omkring Føtex spekulerer butiksejerne meget på, hvordan de får del i alle de kunder, der skal komme strømmende til Borgen og der er allerede taget tilløb til at gøre det til oplevelse at komme i omegnen af Rønhaveplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tom bygning i forfald tæller ikke som plus i Shoppinghovedstaden.

Men endnu er der ikke spekuleret i at gøre det til en positiv oplevelse at komme gående fra havnen til midtbyen. I Brogade står Kirkens Korshærs tidligere butik med brunt papir i vinduerne og signalerer fallit, selvom det slet ikke er tilfældet. Planerne, om hvad bygningen skal bruges til, står i stampe, indtil Kirkens Korshær har fundet en ny leder, der kan beslutte, hvad deres ejendom skal bruges til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved restaurant Da Nico kan man stoppe et øjeblik og undres over den faldefærdige butik overfor – eller tage et kig på den billige, vejrbidte afspærring, der er omkring nabogrunden.

Måske kan de gående turister og alle deltagerne i ringrideroptoget glæde sig over, at Sønderborg en by med kontraster, der spænder fra rent forfald til Frank Gehry og det spritnye indkøbscenter.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...