Turistvirksomheder udvikler for at tiltrække flere gæster

18. april 2018 Erhverv

Over en tredjedel af virksomhederne inden for turisterhvervet i Syddanmark udvikler nye tiltag for at tiltrække turisterne.

Det viser nye tal fra Danmarks Statistik udarbejdet for Dansk Industri.

37 pct. af turistvirksomhederne i Syddanmark har således introduceret et eller flere nye tiltag i 2016. Innovationsniveauet er dermed faldet lidt siden 2011, hvor 47 pct. af virksomhederne havde introduceret nye tiltag. Efter at have ligget et stykke over niveauet på landsplan ligger det syddanske turisterhvervet nu på omgangshøjde med resten af landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den løbende udvikling af nye services og produkter er afgørende både for at tiltrække nye turister, men også for at fastholde interessen hos de eksisterende turister. Det er vigtigt, at vi får styrket innovationen i turisterhvervet igen”, siger fagleder for turisme Sune K. Jensen, Dansk Industri, i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...