TV: Det næste kuld WoodSculpture-skulpturer er ved at være klar

Se web-tv-indslag under annoncen
Se web-tv-indslag under annoncen
19. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Siden søndag har kunstnere arbejdet flittigt på at forvandle træstammer til flotte skulpturer – og fra søndag kan enhver, der har lyst, se skulpturerne i Slotsparken ved Augustenborg Project. Det fortalte Mathias Rousing fra Uwe Wolffs Fond, da SønderborgNYT TV var en tur forbi de hårdtarbejdende kunstnere på slotskajen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når skulpturerne har stået en tid i Slotsparken i Augustenborg, skal de stilles op hos de skulpturansøgere, der var så heldige at få en skulptur doneret”, siger Mathias Rousing og tilføjer, at der efterhånden står godt 100 donerede skulpturer forskellige steder i kommunen.

Skulpturerne er gratis for modtagerne, som så til gengæld skal placere deres skulptur et sted, hvor den bliver set af flest muligt. De skal samtidig holde skulpturerne vedlige og må ikke sælge dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Uwe Wolffs Fond, som har til formål at støtte kulturelle formål i Sønderborg Kommune, der i samarbejde med Sønderborg Kommune står bag traditionen WoodSculpture, som begyndte i 2012.

Reporter: Ole Kæhler
Foto og lyd: Alexander N. Sepstrup
Producer: Michael Kjær
Copyright 2024 © SønderborgNYT

Se flere web-tv-indslag fra Sønderborg her på SønderborgNYT TV.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...