TV-ringriderdyst med blot to deltagere

25. juni 2013 Uncategorized
At Sønderborg er landets ringriderhovedstad understreget endnu en gang. DR har nemlig valgt at optage den populære udsendelse Thomas Skovs Sportsprogram ved ringriderfesten i midten af juli.
Thomas Skovs sportsprogrammer er kendt for at TV-værten udfordrer en “kendis” til en ædel kappestrid – denne gang er det til hest og i galgerne.
Kendis-personen er modedesigneren Jim Lyngvild
TV-holdet er torsdag den 11. juli på træningsophold i Dybbøl, hvor Thomas Skov og Jim Lyngvild får den nødvendige træning under kyndig vejledning af Hans Nicolaisen og Jens Schmidt.
Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag er de to hovedpersoner med i rytteroptoget fra slottet til Ringriderpladsen. Når ringriderfesten har fundet årets vinder af fredags-ridningen afvikles DR’s rytterdyst. Det bliver ca. kl. 17.30
Rytteroptoget og arbejdet bag Thomas Skovs program bliver iøvrigt fulgt af et andet TV-hold under ledelse af Anette Heick. Det program sendes som en del af Aftenshowet i løbet af juli.
– Vi glæder os til at komme til Sønderborg, og håber rigtig mange vil følge med i optagelserne på Ringriderpladsen, og når rytterne rider gennem byen, siger en af planlæggerne bag udsendelsen Sara Wessman. Thomas Skovs Sportsprogram består i den anden sæson af 10 udsendelser. Det ligger endnu ikke fast, hvornår ringridningen udsendes.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...