TV: Ringriderøllet er kommet – og i år er der solskin i flaskerne

Se web-tv-indslag under annoncen
Se web-tv-indslag under annoncen
15. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag middag blev årets to Ringriderøl præsenteret og frigivet i gården hos Wohlenberg i Sønderborg og det foregik på flotteste vis med Ringriderfestens heroldere og Henrik Hjortkjær fra Arrangementskomiteen fortalte SønderborgNYT TV, hvor godt det er, at festen har ikke bare en, men to øl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerførst bød Ringriderfestens formand, Jan Rasmussen, velkommen.

“Vi er her for at tage glæderne på forskud og jeg kan fortælle, at vi gennem tre år har haft et samarbejde med Midtfyns Bryghus og Eddie kommer med øllet og jeg kan fortælle, at det nu er Jyske Bank, der er sponsor på Ringriderøllet”, sagde formanden.

“I plejer, at sige, at det er mænd, der har nosser, men sidste år viste sig, at damerne havde valgt halvliters øl til Damefrokosten, mens mændene valgte 33 centiliters-flasker. I år har mændene gjort som damerne og valgt en større øl”, sagde Eddie fra Midtfyns Bryghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og fordi det regner i dag, så har vi kommet solskin i flaskerne”.

Se billeder fra modtagelsen af øllet.

Reporter: Ole Kæhler
Foto og lyd: Alexander N. Sepstrup
Producer: Michael Kjær
Copyright 2024 © SønderborgNYT

Se flere web-tv-indslag fra Sønderborg her på SønderborgNYT TV.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...