TV-stjerner fra Koch’en på Toppen synes det er sjovt at være med

25. november 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Tv-serien Koch’en på Toppen kører igen lystigt med en række nye afsnit på tirsdage på TV3 og med tiden har medarbejderne på Hotel Alsik vænnet sig så meget til kamerafolkene, at de ikke rigtigt lægger mærke til dem, når der laves optagelser. Jesper Koch, Peter Rødsgaard og Anne Kathrine Brunn Sørensen synes også, at det er ret sjovt ind imellem, når de ser, hvordan der er klippet i udsendelserne.

“Jeg synes, det er hyggelige udsendelser og de viser dagene, som de er her på Hotel Alsik og danskerne ser, hvordan tingene foregår på et stort provinshotel, som er levende og i bevægelse”, siger hovedrolleindehaveren, Jesper Koch, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og køkkenchefen fra Syttende er også yderst tilfreds med tv-optagelserne.

“Jeg synes, at de giver et skønt indblik i vores hverdage, hvor vi gør de ting, som vi også ville gøre, hvis ikke der var kamera på. Det er glimrende seerne får et glimt af, hvad der sker på Hotel Alsik”, siger køkkenchef Peter Rødsgaard.

Anne Kathrine Bruun Sørensen, som er Hotel Alsiks eventmanager, fortæller, hun ikke tænker meget over det, når der laves tv-optagelser.

“Og jeg synes, at de medarbejdere, som er med i udsendelserne, bakker hotellet flot op”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så er der kød på benet, fordi vi viser, at et så stort projekt som Hotel Alsik er, kan lade sig gøre”, siger Jesper Koch og Peter Rødsgaard fortsætter:

“Og vi sætter fokus på de lokale råvarer, når vi tager på besøg på hos leverandører på det skønne Als og andre steder i Sønderjylland”, siger han og tilføjer, at Koch’en på Toppen er en tv-serie, som gavner Hotel Alsik, de lokale leverandører og hele Sønderborg-området.

“Og vi viser, hvordan Peter Rødsgaard udvikler retter af råvarerne fra de lokale leverandører. Han gør det så flot, at jeg vil kalde ham ‘Peter Picasso’, så dygtig er han”, siger Jesper Koch og forklarer, at Alsiks køkkenchefer er meget forskellige og de kan noget forskelligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så er vi rigtig gode til at byde ind, dele erfaringer og viden. Hertil kommer, at vi altid gør os umage. Hotel Alsik er jo en forretning”.

Hotel Alsiks omsætning er steget hele tiden og hver måned er der ny omsætningsrekord.

“Vi har gæster fra hele landet – og også lokale – der besøger Restaurant Syttende. Vi er privilligerede, vi er på folks læber og de kommer hertil”, siger Jesper Koch.

“Det er ikke længe siden, hotellet havde en koncert med Malte Elbert og den trak omkring 20 lokale gæster, mens resten kom udefra. Og det er jo dejligt, fordi vi rigtigt gerne vil have overnattende gæster”, siger Anne Kathrine Bruun Sørensen, som allerede er begyndt at se frem til næste år, hvor der er Tour de France og hvor Sergenten i den tidligere værkstedsbygning på kasernen åbner som event- og konferencested.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og når Sergenten åbner, får Jesper Koch og hans store stab endnu mere at lave og det passer dem glimrende.

“Det er dejligt at være et sted, hvor der hele tiden sker noget og jeg mener, at skal man være en del af det store hold på Hotel Alsik, så skal man kunne tænke ud af boksen”, siger hotellets eventmanager. Og det betyder, at man skal kunne trives i et stort hotel, som hele tiden udvikles.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...