TV Syd dokumenterer Carl Holst brugte regionsansat i valgkampen

15. september 2015 112

Dagen igennem er presset på forsvarsminister Carl Holst og ministerens særlige rådgiver Christian Ingemann Nielsen steget. Beskyldningerne går på, at Christian Ingemann Nielsen skulle have hjulpet Carl Holst med at føre valgkamp, mens spindoktoren var ansat i Region Syddanmark.

Det skriver TV Syd på deres hjemmeside.

TV Syd har filmklip, hvor Carl Holst beder regionsansat håndtere pressen under valgkampen.

TV Syd har filmklip, hvor Carl Holst beder regionsansat håndtere pressen under valgkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu kan TV SYD dokumentere med et videoklip fra dagen for valgudskrivelsen, den 27. maj i år, at forsvarsminister Carl Holst beder Christian Ingemann Nielsen om at tage sig af pressehenvendelser og sende dem videre. På det tidspunkt var Christian Ingemann ansat i og lønnet af Region Syddanmark.

“Ingemann, der kommer sikkert en masse journalist forespørgsler. Hjælp dem med at sende dem videre, så godt du kan, hvis der er noget”, siger Carl Holst i klippet til Christian Ingemann Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

TV Syd har lagt filmklippet på deres hjemmeside. Se det HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...