TWANG diskede op med herlige traditionelle, amerikanske sange

23. oktober 2020 Kultur

Fredag aften var musikgruppen Twang på scenen i Kultursalen i Augustenborg, hvor de gav publikum en prøve på, hvordan de nyskaber den amerikanske folkemusik og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

“Når vi spiller, så er der to regler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ene er, at der ikke skal snakkes Corona. Den anden er, at publikum synes, at bandet spiller rigtigt godt”, sagde violinisten Thyge Søndertoft.

“Og i aften er det mig, der snakker mellem numrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nok bedst. De to andre er fra Sjælland, mens jeg er fra Jylland”, sagde Thyge Søndertoft.

Musikerne mestrede også fine instrumentskift, hvor bassisten pludselig fandt guitaren frem og banjospilleren greb bassen, mens violinen blev skiftet ud med mandolin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så bød de på fantastisk, trestemmig sang.

“Inden længe siger vi velkommen til de traditionelle julekoncerter med Mark & Christoffer og i starten af de nye år, skal i høre Anders Blichfeldt”, sagde idrætsforeningens musikansvarlige, Poul Andersen.

Billetsalget er åbent på Kultursalens hjemmeside..

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...