TWANG diskede op med herlige traditionelle, amerikanske sange

23. oktober 2020 Kultur

Fredag aften var musikgruppen Twang på scenen i Kultursalen i Augustenborg, hvor de gav publikum en prøve på, hvordan de nyskaber den amerikanske folkemusik og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

“Når vi spiller, så er der to regler. Den ene er, at der ikke skal snakkes Corona. Den anden er, at publikum synes, at bandet spiller rigtigt godt”, sagde violinisten Thyge Søndertoft.

“Og i aften er det mig, der snakker mellem numrene. Det er nok bedst. De to andre er fra Sjælland, mens jeg er fra Jylland”, sagde Thyge Søndertoft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikerne mestrede også fine instrumentskift, hvor bassisten pludselig fandt guitaren frem og banjospilleren greb bassen, mens violinen blev skiftet ud med mandolin. Og så bød de på fantastisk, trestemmig sang.

“Inden længe siger vi velkommen til de traditionelle julekoncerter med Mark & Christoffer og i starten af de nye år, skal i høre Anders Blichfeldt”, sagde idrætsforeningens musikansvarlige, Poul Andersen.

Billetsalget er åbent på Kultursalens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...