Tyveknægte har fået kig på ældres boliger

3. december 2015 112

De seneste dage har der været en del indbrud i ældreboliger og på plejecentre i kommunen – det forgangne døgn var bestemt ingen undtagelse.

På Broager Plejecenter har tyven været på tre forskellige værelser. Alle værelserne er beboet af ældre, sengeliggende borgere. Tyven har gennemrodet skuffer og skabe og stjålet flere forskellige ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brat opvågning

På Mågevænget fik en borger torsdag morgen kl. 06:10 noget af et chok da der pludselig stod to personer i hans soveværelse. Den ene af personerne havde et koben i hånden. Indbrudstyvene tog det helt roligt og nåede at tage mandens pung med, før de løb væk fra stedet.

Der er tale om to personer der er udenlandsk af udseende. Den ene var kraftig. De talte begge dansk med accent og var begge iført sort tøj, oplyser Lokalpolitiet i Sønderborg.

På Krog Meyers Vej kom en hjemmeplejer kl. 06:34 ud til en beboer og her kunne hjemmeplejeren konstatere, at der i løbet af natten havde været ubudne gæster. Her er det endnu ikke opgjort hvad der blev stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Tandsbjerg Plejecenter har der i løbet af natten også været tyve på spil i tre værelser. Fra det ene værelse blev der stjålet en Kaj Bojesen fugl til en værdi af 450 kr. Fuglen er hvid med rødt hoved.

I en lejlighed på Udsigten blev en sten kastet igennem en terrassedør. Her havde tyven været rundt i hele lejligheden og der blev stjålet en dørnøgle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...