Tyveknægtene er igen kommet op i gear

29. juni 2016 112

På et tidspunkt fra mandag den 20. juni og frem til til søndag forsøgte en indbrudstyv at komme ind i en lejlighed på Østergade i Augustenborg. Tyven havde uden held brugt et koben i forsøget på at få terrassedøren op.

Fra et uaflåst kælderrum på Hilmar Finsens Gade blev der i tidsrummet fra lørdag til tirsdag stjålet en Focus Izalco Pro racercykel.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På Rojumvej blev der tirsdag mellem kl. 12:20 og 16:55 knust en rude i en terrassedør. Fra stedet blev der ifølge politiet stjålet diverse smykker i guld og sølv, sølvbestik og to lysestager af mærket Piet Hein.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 20:45 blev flere smykker fundet ved tennisbanerne på Borrevej og det viste sig at være en del af smykkerne fra Rojumvej. Politiet har sikret sig flere spor i sagen.

Fra et uaflåst haveskur på Ørstedsgade blev der mellem mandag og tirsdag stjålet en Weber gasgrill, diverse udstyr til grill og en blågul rygsæk der indeholdt diverse tennisudstyr.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...