Tyvene har fået kig på parkerede biler

29. juni 2016 112

Tyvene har set sig varme på biler, der holder parkeret på samkørselspladser og større parkeringsområder, siger Politiet.

På parkeringspladsen ved sygehuset fik en personbil knust højre siderude og bilen blev gennemrodet. Der blev tilsyneladende ikke stjålet noget.

Samme sted gik det også ud over en varebil. Her blev der også knust en rude og der blev stjålet en GPS og en mobiltelefon.

En bil der holdt parkeret på Jyllandsgade blev også ramt. Der var dog ikke noget at stjæle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyvene har taget en GPS af mærket Garmin med sig fra en bil der holdt på samkørselspladsen ved Madeskoven. Igen en knust rude og en gennemrodet bil.

To biler på parkeringspladsen ved Alsion blev også ramt. Den ene bil blev godt og grundigt rodet igennem og flere ting var blevet smidt ud af bilen. Umiddelbart manglede der dog ikke noget. Det gjorde der heller ikke i den anden bil. Begge biler havde fået en rude knust.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...