Tyverier og indbrud skrevet i døgnrapporten

29. april 2016 112

På Bredsten i Kegnæs blev der onsdag stjålet en pung og en æske med piller fra et spisebord i en villa. Der er ikke tegn på indbrud hos den 67-årig kvinde så sagen kategoriseres som tyveri.

I en villa på Ryttervænget i Sønderborg blev et stuevindue opbrudt. Her er der spor af at tyven har været rundt i hele huset, men det er endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Husets 71-årige beboer var hjemme under indbruddet, der dog først blev opdaget, da hun vågnede om morgenen”, siger politiet.

I tidsrummet mellem mandag og torsdag blev der begået indbrud i et hus på Torsthoved på Sydals.

Tyven havde rodet skuffer og skabe igennem i huset, der ikke er beboet.

Ejeren af huset, der var bosat i Tyskland, er død og det har derfor ikke været muligt at vurdere, hvad der blev stjålet ved indbruddet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...