Uanset datoen er Sønderborg klar til at tage imod Tour de France

24. juli 2020 Kultur

Torsdag har den danske Tour de France-ledelse holdt møde med den franske Tour de France-ledelse – og det møde kom i kølvandet på en historie om, at man overvejede at flytte starten på næste års Tour de France til Bretagne

Borgmester Erik Lauritzen har nu fået at vide, at Tour de France rykker Tour-starten i Danmark og dermed også Sønderborg i en uge eller måske til 2022.

“I aftes var jeg i kontakt med ordførerne fra Byrådets partier og vi er enige om, at vi bakker om uanset om det bliver det ene eller det andet”, siger borgmester Erik Lauritzen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Rykkes starten en uge, så giver det en masse praktiske udfordringer, men dem klarer vi. Rykkes den i et år, så mener jeg ikke, at forarbejdet er spildt, men vi skal så kæmpe for at holde gryden i kog”.

Historien i Lokalavisen Le Télégramme om, at verdens største cykelløb i 2021 muligvis kunne ende med at starte i den franske region Bretagne i stedet for, gav sved på panden hos Sønderborgs borgmester og hos alle andre, der har arbejdet for at få det allerbedste ud af de danske Tour-dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg må sige, at jeg er ret forundret over forløbet, men vi er klar til at gøre, hvad der skal til”, siger Erik Lauritzen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...