Udbud af renovationsopgaver skal gå om – Sønderborg Forsyning regnede forkert

18. januar 2019 Erhverv

Bestyrelsen i Sønderborg Forsyning har den 18. januar afholdt ekstraordinært bestyrelsesmøde, efter en massiv kritik om Sønderborg Forsynings beslutning om at hjemtage renovationsopgaverne i Sønderborg Kommune.

I en pressemeddelelse oplyser bestyrelsen for Sønderborg Forsyning, at bestyrelsen op til tilbudsafgivning ved flere lejligheder har stillet skarpt på det kontrolbud, som Sønderborg Forsyning ville afgive. Der har været spurgt ind til proces, viden og praktisk gennemførelse. Sønderborg Forsyning har også benyttet sig af ekstern rådgivning i forbindelse med afgivelse af kontrolbuddet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter den rejste kritik har bestyrelsen for Sønderborg Forsyning bedt ledelsen om igen at gennemgå egne og rådgivers beregninger og dette har synliggjort en alvorlig regnefejl, der gør, at grundlaget for den beslutning, som bestyrelsen tog, er fejlagtig.

Bestyrelsen har derfor besluttet, at udbuddet skal gå om og pålagt direktionen at drage omsorg herfor. Det oplyser Sønderborg Forsynings bestyrelse i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk