Uddannelsen af værter til gå-fællesskaber er udskudt

12. januar 2021 Samfund

Kommunen havde en plan om at hjælpe flere gå-fællesskaber i gang ved at uddanne såkaldte gå-værter.

Men på grund af de seneste corona-restriktioner har Sønderborg Kommune valgt at udskyde gå-værts-kurset.

Så snart man igen kan mødes på en forsvarlig måde, vil der blive sat en ny dato, skriver kommunen.

De tilmeldte har allerede fået direkte besked. Sønderborg Kommune glæder sig over den store interesse, der har været. Det vidner om, at der er et behov for og ønske om bevægelse og fællesskab i kommunens lokalområder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er allerede gang i gangfællesskaber rundt omkring i de små lokalsamfund. En række eksisterende fællesskaber i kommunen tilbyder forskellige former for udendørs motion, som for eksempel gang.

“Gåture i naturen er en god mulighed for at mødes med andre og få sig rørt. At komme ud i naturen er godt for vores fysiske og mentale sundhed. Fællesskabet er prikken over i’et”, siger formand for Sundhedsudvalget Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...