Uddannelser: Sønderborg udvikler bedre end Aabenraa

29. marts 2014 Debat

Byrådsmedlem Svend Erik Petersen, Socialdemokraterne, skriver:

Fredag hævder Aabenraas borgmester, at man i Aabenraa da ikke er fremmed over for at aflevere institutioner til Sønderborg, hvis der er saglige og faglige grunde, der taler herfor.

Svend Erik Petersen.

Svend Erik Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Masser af muligheder for udvikling af  Sygeplejeskolen i Alsion.

Masser af muligheder for udvikling af Sygeplejeskolen i Alsion.

Således blev institut for grænseforskning flyttet fra Persillegade i Aabenraa til Syddansk Universitet på Alsion i Sønderborg for nogle år siden. Borgmesteren – som vist ikke kan komme i tanker om andre eksempler – hævder i den forbindelse, at der var 25 medarbejdere ved det daværende institut i Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flytning gav udvikling

Det korrekte tal er imidlertid ca. 10.

Efter flytningen til Sønderborg har instituttet udviklet sig, så der nu er ca. 50 medarbejdere, dvs professorer, lektorer, PH.D-stipendiater, videnskabelige assistenter og administrativt personale. dertil kommer nogle hundrede studerende.

Det kunne tjene som inspiration for bestyrelsen for Sygeplejeskolen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...