Udendørslamper hitter hos tyvene

26. maj 2016 112

På Helgolandsgade blev der mellem søndag og tirsdag stjålet to udendørs kobberlamper af mærket PH.

Fra en facademur på Engelshøjgade blev der natten til onsdag også stjålet to udendørs LED kobberlamper.

En tyv forsøgte at stjæle en personbil, der holdt parkeret i byen i Sønderborg. Men døren holdt til presset, oplyser politiet.

På Tandsletvej i Asserballe blev der natten mellem tirsdag og onsdag stjålet en rendegraver af mærket Case 580 SK. Rendegraveren er gul med et mørkt førerhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Arnkilsmaj blev der brudt ind i en ladebygning hvorfra der blev stjålet to motorsave, en højtryksrenser, en elektrisk og en benzindrevet hækkeklipper og en kantskærer. Indbruddet er sket i tidsrummet fra torsdag i sidste uge og til tirsdag i denne uge.

En personbil, der holdt parkeret på Rebslagergade blev tidligt torsdag morgen udsat for tyveri. Både højre fordør og bagagerummet var blevet brudt op og bilradioen er væk.

På Dybbølparken har der været både hærværk og indbrud. Gerningsmanden har skåret lærredsbetrækket på nogle havestole op natten mellem onsdag og torsdag. I samme tidsrum blev der begået indbrud hos naboen. Her var en terrassedør brækket op og tyven har været rundt i hele huset. Det er endnu ikke opgjort hvad der blev stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...