Udendørslamper hitter hos tyvene

26. maj 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

På Helgolandsgade blev der mellem søndag og tirsdag stjålet to udendørs kobberlamper af mærket PH.

Fra en facademur på Engelshøjgade blev der natten til onsdag også stjålet to udendørs LED kobberlamper.

En tyv forsøgte at stjæle en personbil, der holdt parkeret i byen i Sønderborg. Men døren holdt til presset, oplyser politiet.

På Tandsletvej i Asserballe blev der natten mellem tirsdag og onsdag stjålet en rendegraver af mærket Case 580 SK. Rendegraveren er gul med et mørkt førerhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Arnkilsmaj blev der brudt ind i en ladebygning hvorfra der blev stjålet to motorsave, en højtryksrenser, en elektrisk og en benzindrevet hækkeklipper og en kantskærer. Indbruddet er sket i tidsrummet fra torsdag i sidste uge og til tirsdag i denne uge.

En personbil, der holdt parkeret på Rebslagergade blev tidligt torsdag morgen udsat for tyveri. Både højre fordør og bagagerummet var blevet brudt op og bilradioen er væk.

På Dybbølparken har der været både hærværk og indbrud. Gerningsmanden har skåret lærredsbetrækket på nogle havestole op natten mellem onsdag og torsdag. I samme tidsrum blev der begået indbrud hos naboen. Her var en terrassedør brækket op og tyven har været rundt i hele huset. Det er endnu ikke opgjort hvad der blev stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...