Udenlandske boder farver byen

Markedsbod. Foto: Ole Kæhler
Markedsbod. Foto: Ole Kæhler
11. juni 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Rønhaveplads og en del af Perlegade fyldt med telte og vogne, som huser de mange spændende varer, som er en del af hverdagen i andre EU-lande – og der er virkeligt mange spændende ting, der kan kigges på.

Lidt kager, pølser og andre ting kan nydes på stedet i en herlig markedsstemning, der bærer præg af, at det er internationalt.

“Vi har haft besøg af EU-boderne tidligere og dem bliver her frem til lørdag klokken 16”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT og tilføjer, at sidste gang syntes folk, det var spændende at se de mange varer, som lokale butikker ikke har på deres hylder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag og lørdag er der markedsdage i Sønderborg, hvor der udover gode tilæbud i de mange butikker også bydes på blandt andet musik, hoppeborg, minitog, highjumping og guldgravning.

Her er der billeder af de udenlandske boder.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

SDU-studerende er klar til at hjælpe grænseregionens SMV’er

18. juni 2024 Erhverv

Med sit fokus på digitalisering, automatisering og bæredygtighed har Interreg-projektet ARTEMIS faciliteret frugtbare samarbejder mellem studerende og lokale virksomheder, hvilket har bidraget til nye ideer og bæredygtige løsninger. “Vores tilgang til at lave det perfekte match mellem talentfulde studerende og ambitiøse virksomheder har skabt en række innovative løsninger, der ikke kun fremmer bæredygtighed, men også […]

Læs mere...