Udfordring: Kan du tage kegler i Ahlmannsparken?

15. november 2016 Gråsten

Hver mandag mellem klokken 15.30 og 17 kan du spille kegler sammen med KGGO i Ahlmannsparken i Gråsten.

KGGO er en forening for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn, men foreningen åbner gladelig dørene til keglebanen for andre.

”Der er plads til flere keglespillere, så enhver, der har lyst til at spille med – eller måske lige prøve om han eller hun kan tage kegler, skal bare dukke op, når vi er i Ahlmannsparken”, siger foreningsformand Svend Schütt.

”I KGGO har vi det som regel både hyggeligt og sjovt – og det bliver ikke mindre sjovt at være flere. Og så er der altså ingen krav om, at man skal være gangbesværet eller kørestolsbruger for at være med”, siger Svend Schütt. Han er lidt spændt på, hvor stort kørestolsbrugere slår gående i en kegledyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om KGGO på KGGO.nu og på Facebook.

Hvis du får brug for at vide mere, så ring til Svend Schütt på 6171 4607 eller send en mail til info@kggo@nu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...