Nu får udsatte børn og unge bedre sagsbehandling end de gjorde før

5. november 2020 Samfund

I tæt samarbejde med Socialstyrelsen og Ankestyrelsen har Sønderborg Kommune gennemgået det juridiske og socialfaglige arbejde, ligesom arbejdsgangene for sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge er set efter i sømmene. Nye tiltag og procedurer er blevet indført, og en rapport er netop blevet fremlagt for Børne- og Uddannelsesudvalget

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Her bemærker Task Forcen, at kommunes udviklingsplan var både ambitiøs og omfangsrig, og at den fortsætter ud over den periode, hvor Task Forcen er involveret. Det bemærkes, at sagsbehandlingen er gennemsyret af en høj grad af kvalitet og ensartethed, at medarbejderne har fået styrket deres faglighed og at det tværfaglige samarbejde er blevet kvalificeret. Rapporten anbefaler, at kommunen fortsætter med at have fokus på kvalitetssikring og holder fast i de tiltag, der er arbejdet med under det to-årige udviklingsforløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er både glad for og stolt over, at rapporten viser så gode resultater. Det var os selv, der bad Task Forcen om at komme, og rapporten viser med al tydelighed, at det var en rigtig god beslutning. Kommunen får ros, og det synes jeg er velfortjent, samtidig med at jeg glæder mig over, at den øgede kvalitet kommer vores børn, unge og familier til gode”, siger Claus Klaris, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk