Udsatterådet og andre sætter spot på socialt udsatte

30. september 2021 Samfund

Udsatterådet sætter sammen med flere lokale organisationer spot på udsatte borgere og deres vilkår.

Alle er velkommen til informationsmødet på mandag klokken 15:30 i Kongevejssalen, som ligger i det tidligere bibliotek på Kongevej i Sønderborg.

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

”Udsatte borgere, deres levevilkår og samfundets muligheder for at støtte dem fylder meget i den offentlige debat. Det er et komplekst område og mange hårde skæbner gør, at vi gerne vil gøre noget – men hvad er det rigtige? Og har vi den nødvendige viden, så vi kan sætte os ind på en måde, der virker?”

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nogle af tankerne, som formand for Udsatterådet, Rudi Cargnelli, gør sig som optakt til mødet på mandag, som Udsatterådet inviterer til sammen med Dacapo teatret, Kirkens Korshær, Røde Kors Sønderborg, foreningen Sind, Sønderborg Kvinde- og Krisecenter samt Lænken.

Som optakt til samtale, debat og refleksion over emnet vil skuespillere og konsulenter fra Dacapo Teatret spille nogle cases om livet som udsat – baseret på virkelige situationer og mennesker.

Der er ingen tilmelding – man kommer bare.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørte i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 03:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...