Udslidte skraldespande skiftet ud med nye

1. december 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Byrådet har bevilget penge, så der kunne købes 115 nye skraldespande til det offentlige rum. De er skiftet i fortrinsvis Broager, Gråsten, Sønderborg, Augustenborg og Nordborg, men også enkelte steder i Hørup og Fynshav.

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

”Nogle af de gamle skraldespande var ikke ret kønne at se på mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle var faktisk rustet igennem. Desuden var de uden låg og så regnede det ned i dem. Vores folk fra Vej&Park har fortalt, at de somme tider hældte mere regnvand end affald ud af skraldespandene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden kunne fugle få fat i affaldet og sprede det omkring skraldespandene. Så alt i alt er jeg meget glad for, at vi har fået nye skraldespande nu, som er pænere, større og skjuler affaldet bedre”, siger Frode Sørensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...