KunstPunkt-udstilling tager afsæt i skovens betydning for os alle

18. maj 2022 Kultur
Deberah Damgaard Hansens pastelkridt-værk. Foto: KunstPunkt
Deberah Damgaard Hansens pastelkridt-værk. Foto: KunstPunkt

Hvad betyder træer og skove egentlig for os alle sammen – for mennesker, for dyr, for hele klodens overlevelse? Og kan vi udtrykke det kunstnerisk?

Den udfordring gav malerne, som har tilknytning til KunstPunkt, hinanden.

Nogle af os tænkte straks ’I skovens dybe stille ro’. Altså skovens rekreative betydning for os mennesker, og levested for dyrene, skriver KunstPunkt. Andre så for sig et gammelt majestætisk egetræ, eller hvad med en troldeskov. Og ikke mindst. Hvad sker der med klimaet og arternes overlevelse hvis, regnskovene forsvinder?

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse og mange flere indfaldsvinkler var i spil da 17 KunstPunkt-medlemmer tog emnet under behandling. Stort set alle kunstarter er repræsenteret, så alsidigheden er stor i den udstilling, der nu er kommet ud af det. Vi håber, der er rigtig mange, som har lyst til at se den.

En af kunstnerne vil være til stede her dag under udstillingen.

Udstillingen er åben fra den 21. maj. Der er åbent fra kl. 13 – 17 på hverdage og kl. 11 – 17 i weekender og i Kristi Kimmelfartsferien samt hele pinsen og der er fri entrè.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ferniseringen er planlagt til den 21. maj klokken 15.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...