Udvalgsformand: Retorikken fra nogle få politikere får Byrådet til at tage sig dårligt ud

28. november 2022 Politik

Den voldsomme retorik, som bruges af nogle af medlemmerne i Byrådet, er bemærket af udvalgsformanden fra Natur, Klima og Miljø-udvalget, Asger Romme Andersen og han mener, at medlemmerne i Økonomiudvalget må se hinanden i øjnene og finde en måde at arbejde sammen på, fordi den voldsomme retorik får hele Byrådet til at tage sig dårligt ud.

“I Natur, Klima og Miljøudvalget fungerer samarbejdet fint og jeg bemærkede, at da vi havde sagen om placeringen af en sti ved Nybøl, der var vi rygende uenige. Men kort efter så vi på det næste punkt på vores dagsorden med friske øjne”, siger Asger Romme Andersen, som er fra Enhedslisten, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Efter hvad jeg ved, så fungerer samarbejdet i de andre udvalg også glimrende. Det er vist alene omkring Økonomiudvalget, at tonen er anderledes”, siger Asger Romme Andersen.

Det er Stephan Kleinschmidt og Slesvigsk Parti, som i dagene efter kommunalvalget fik skabt et byråd, hvor samtlige medlemmer er en del af flertalsgruppen – og tanken var, at alle seks partier gennem deres forskelligheder skulle finde løsninger, som gør Sønderborg til en endnu mere fantastisk kommune at bo og drive virksomhed i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt fortalte forleden til SønderborgNYT, at det for ham ser ud som om, der er nogle enkelte byrådspolitikere, der har taget rollen som opposition.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...