Udvalgte grupper kan flyve med Alsie Express for kun 49 kroner

1. december 2020 Erhverv

Regeringen, Venstre, Radikale Venstre og det Konservative Folkeparti har besluttet, gennem en målrettet tilskudsordning, at støtte Alsie Express, så udvalgte befolkningsgrupper kan benytte ruten mellem Sønderborg København i december måned, til en ekstraordinær lav pris på 49 kroner per strækning.

Partierne bag den økonomiske tilskudsordning ønsker at støtte mobiliteten og tilgængeligheden for udvalgte befolkningsgrupper, med et særligt fokus på børn, unge, studerende samt pensionister og seniorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Direktør hos Alsie Express, Dennis Rybasch, ser tiltaget som en kærkommen mulighed for at fylde de sæder, der dagligt udbydes, og som kan gavne en befolkningsgruppe, der har glæde af en kort transporttid under forhold, der følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, såvel i lufthavnene som ombord.

”Det er glædeligt, at vi nu får denne mulighed for udvalgte befolkningsgrupper. Særligt efter at det har været vanskeligt for Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen at få EU- godkendelse til udmøntningen af de bevilligede støttepakker til dansk indenrigsluftfart, som partierne allerede i juni 2020 var enige om, skulle hjælpe med at genstarte branchen”, siger direktør hos Alsie Express, Dennis Rybasch, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsie Express flyver to daglige retur flyvninger mellem Sønderborg og København og har indført Corona-foranstaltninger efter myndighedernes anvisninger, som sikrer passagerne og medarbejderne i såvel flyene som i terminalerne.

Alsie Express har følgende foranstaltninger ombord:

Kabinepersonalet bærer ansigtsmasker.

Alle passagerer fra 6 år skal bære ansigtsmasker, når de går ind i lufthavnen.

Ansigtsmaskerne skal også bæres under hele flyveturen.

Alle passagerer bedes spritte hænder ved ombordstigning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi beder de første passagerer sætte sig længst frem i flyet.

Så vidt muligt skal alle, som ikke rejser sammen, sidde på hver sin sæderække

De kan få glæde af rabatten

Personer der er omfattet af den ekstraordinære rabat i december måned er:

Børn og unge; personer på 2-25 år. Børn og unge skal i tvivlstilfælde dokumentere alder ved sygesikringsbevis.

Studerende – over 25 år – personer med gyldigt studiekort med billedlegitimation og udløbsdato eller til personer med gyldigt studiekort med billeddokumentation samt en indskrivningsbekræftelse udstedt inden for de seneste 12 måneder fra uddannelsesstedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lærlinge og værnepligtige; personer med gyldigt værnepligtsbevis eller lærlingebrev.

Pensionister og seniorer; personer over 62 år samt personer, der modtager pension efter lov om social pension. I tvivlstilfælde skal personer over 62 år dokumentere alder ved sygesikringsbevis. Personer under 62 år, der modtager pension efter lov om social pension, skal forevise pensionsmeddelelse.

Personer med handicap og deres eventuelle ledsager. I tvivlstilfælde skal der fremvises relevant dokumentation fx Ledsagerkort

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne er nu sat til salg på Alsie Express hjemmeside, alsieexpress.dk

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...