Uheldig fulderik

1. august 2013 Uncategorized

En ung mand kom galt af sted natten til torsdag, da han i fuldskab besluttede sig for at skyde genvej hen over fabrikstaget på JF Fabrikken i Sønderborg.

 

De tre mænd forcerede en mur og valgte herefter at tage en spadseretur på taget af fabriksbygningen. Taget kunne dog ikke holde til presset og gav efter under den ene mand.

 

Han faldt lige igennem og landede på fabrikkens gulv. Han råbte til kammeraterne at de bare skulle skynde sig væk for han havde det fint. Han fandt dog hurtigt ud af, at han ikke kunne komme ud og da han begyndte at mærke smerter i brystkassen valgte han selv at ringe til 1-1-2.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

En vagt kom til og hjalp manden ud og han blev kørt til kontrol på sygehuset.

 

Den unge mand bliver nu sigtet for husfredskrænkelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...