Uheldig fulderik

1. august 2013 Uncategorized

En ung mand kom galt af sted natten til torsdag, da han i fuldskab besluttede sig for at skyde genvej hen over fabrikstaget på JF Fabrikken i Sønderborg.

 

De tre mænd forcerede en mur og valgte herefter at tage en spadseretur på taget af fabriksbygningen. Taget kunne dog ikke holde til presset og gav efter under den ene mand.

 

Han faldt lige igennem og landede på fabrikkens gulv. Han råbte til kammeraterne at de bare skulle skynde sig væk for han havde det fint. Han fandt dog hurtigt ud af, at han ikke kunne komme ud og da han begyndte at mærke smerter i brystkassen valgte han selv at ringe til 1-1-2.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

En vagt kom til og hjalp manden ud og han blev kørt til kontrol på sygehuset.

 

Den unge mand bliver nu sigtet for husfredskrænkelse.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>