Under 1000 forsikrede ledige – udvalgsformand roser Jobcenter

9. juni 2021 Samfund

Det går forrygende godt med for Jobcentret i Sønderborg med at få forsikrede ledige i job igen og virksomhederne henvender sig i stigende grad for at få ledige job besat. Og det lønner sig. Jobcentret er blevet rigtig gode til at levere egnede ledige kandidater til virksomhederne, oplyser formanden for Arbejdsmarkedsudvalget Jan Prokopek Jensen i en pressemeddelelse.

“Og ved at bruge Jobcenter til rekruttering, så sparer virksomhederne for både tid og penge”, siger Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For første gang i lang, lang tid er ledighedstallet for forsikrede ledige mindre end 1000 personer her i Sønderborg Kommune. Helt nøjagtig var tallet 987 her den 7. juni, og det er et fald på 570 personer siden 4. januar i år. Også antallet af kontanthjælpsmodtagere er faldet i samme periode fra 747 til 672 personer, altså med 75 personer.

“Jeg kan kun opfordre virksomhederne store som små, til at henvende sig til Jobcentret såfremt de mangler arbejdskraft, det betaler sig”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...