Underholdende aften med Phillip Faber og Anne Glad

19. januar 2022 Kultur

Tirsdag aften ventede der en tæt på fyldt koncertsal en herlig oplevelse – efter de først havde fundet vejen frem til den dør, som de skulle ind igennem.

På grund af restriktionerne, var Koncertsalen delt op i tre sektioner, hvor reglerne var, at ingen fra en sektion måtte blandes med nogle fra de andre sektioner.

Oplevelsen var en aften i selskab med Phillip Faber og Anne glad – alle ved, hvem Phillip Faber er og Anne Glad er livsstils-ekspert.

“I oktober 2019 var jeg med til et fællessang-arrangement i Vartov i København. Jeg skulle finde 10-12 sange i Højskolesangbogen og dem sang vi sammen”, sagde Anne Glad, som optakt til Phillip Fabers entré på scenen i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg blev spurgt om, hvordan jeg så på fællessang og der måtte jeg sige, at jeg ikke være særligt optimistisk på fællessangens vegne. Jeg så den som en seniorsport under afvikling”, sagde Anne Glad.

Men så kom Corona og Phillip Faber tonede frem på tv-skærmen med morgensang.

“Min mor sendte mig en sms og spugte, om jeg havde set det og når det handler om at spotte nogetm der hitter, så rammer min mor altid plet”.

Anne Glad fortalte, at Højskolesangbogen i dag ligger nummer seks på bestsellerlisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så jeg tog fejl og fællessang var populært og i vækst allerede inden Coronaen kom – og jeg er blevet klogere”, sagde hun.

Phillip Faber kom på scenen og fortalte, hvordan han kom på ideen med fællessang på tv.

“Vi vidste, at folk gerne vil synge fællessang og det prøvede vi så på tv”, sagde han og fortalte publikum, at der også skulle synges fællessang ved arrangementet i Alsion.

“Det er så heldigt, at Corona ikke smitter, når vi synger – hvis vi altså bare sidder ned”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ligesom i tv, så skulle der først varmes op.

“Det er ikke særligt vigtigt at varme op til fællessang, men gør det alligevel. Det har nemlig en psykologisk effekt, som hjælper på nervæsiteten over at stå helt tæt på andre og synge”.

Og så blev der varmet op. Præcis som på tv.

“Huske at kigge på sidemanden til højre og til venstre – og sig undskyld på forhånd”.

Resten af aftenen var en vekslen mellem fællessang og fortællinger om den danske sangskat.

Du kan SE BILLEDER HER .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...