Undgå it-nedbrud på dit hotel eller i din restaurant

24. juni 2021 Erhverv

Ingen kan sikre sig 100 procent mod hackerangreb, men den sønderjyske virksomhed OCTOPUS, som tilbyder egenudviklet bookingsoftware og totalsystemer til hotel- og restaurationsbranchen, sikrer deres kunder optimal sikkerhed. CEO Thorben Jensen fortæller, at man som kunde hos OCTOPUS dagligt kan hente alle sine bookinger og reservationer ud i en fil, der er læsbar i de fleste systemer. Dermed kan en katastrofe reduceres til et mindre bump på vejen.

”Desværre stiger hyppigheden af hackerangreb verden over – også i vores branche. Hvis en virksomhed bliver ramt, risikerer man at miste alle data, der ligger i systemet. Resultatet er kaos. Kernen i al hotel- og restaurationsdrift er de vigtige bookingdata. Fordi vi også selv driver hotel- og restaurationsvirksomhed, ved vi præcist, hvor ødelæggende det vil være, hvis disse data forsvinder. Derfor tilbyder vi en smart og vigtig funktion i OCTOPUS”, fortæller Thorben Jensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I OCTOPUS kan man, når som helst, hente en fil med alle sine bookinger og reservationer. Man vælger selv, hvem i virksomheden, der skal have adgang til at hente filen. Dermed er alle oplysninger sikret – også efter et eventuelt hackerangreb. Filen kan ikke blot indlæses i OCTOPUS-systemet, men også i de fleste andre bookingsystemer.

At man kan eksportere alle bookingdata, gør også et eventuelt leverandørskifte enkelt og ubesværet. OCTOPUS tilbyder udelukkende kontrakter uden binding, og derfor er tilfredse kunder de bedste ambassadører for virksomheden. Hovedprodukterne er online-booking af værelser og bordbestilling, integreret/eller fritstående kasseapparat, status på takeaway-ordrer, værelsesrengøring, opgavelister med mere – alt sammen uden binding.

Artiklen fortsætter under annoncen

OCTOPUS tilbyder dansk support og servere på dansk jord. Derudover kan virksomheden brøste sig med Danmarks højeste oppetid.

”Det er vores håb, at alle i branchen vil følge trop med systemer, der hverken fastlåser jer eller jeres data i årevis”, siger Thorben Jensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...