Ungdomspolitisk debat på Ahlmann-Skolen skal vise forskellen på partierne

28. september 2017 Uddannelse

Onsdag deltager elever fra 8.-9. klasse i Sønderborg Kommune i en ungdomspolitisk debat. Debattørerne er repræsentanter fra de fire ungdomspartier: Liberal Alliances Ungdom, Venstres Ungdom, Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og Socialistisk Ungdomsfront.

Temaerne for debatten er: Flygtninge, SU/uddannelse og valgretsalder.

Ordstyrer ved debatten er formand for Børne- og uddannelsesudvalget Erik Lorenzen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Formålet er at sætte fokus på unges deltagelse i det politiske system og vise, at man sagtens kan engagere sig i samfundet og den politiske debat, selvom man endnu ikke har fået stemmeret. Ved at debattere aktuelle politiske problemstillinger, bliver eleverne bevidste om politiske partiers ideologier og grundholdninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Debatten foregår i Ahlmann-Skolens fælleshus fra kl. 10.00 – 12.00 og den er planlagt i et samarbejde mellem ungdomspartierne og House of Citizenship.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...