Ungdomsskolen viste masser af sjove aktiviteter frem

24. september 2022 Samfund

Fredag eftermiddag havde Sønderborgs ungdomsskole indtaget plænen ved Humlehøj-hallerne, hvor der var en masse sjove aktiviteter, som udskolingsbørn kunne prøve.

Sønderborg Ungdomsbrandværn var også troppet op – og de havde en brandbil med, så flere unge kunne se, hvad det er for noget udstyr, som de kan få lov til arbejde med, hvis de også melder sig under ungdomsbrandværnets faner – og det kan de gøre gennem ungdomsskolen.

Ungdommens Røde Kors, som altid kan bruge frivillige var også på græsset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du klikker HER på linket, så kommer du ind på ungdomsskolens hjemmeside, hvor du kan se, om der er noget, som du gerne vil være med.

Efter ungdomsskolen havde vist de mange aktiviteter frem for en masse unge mennesker og deres forældre, så stod den på koncert inde i hallen, hvor GMC, Liman, Anthon Edwards og A Few Wolffs skulle på scenen.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...