Ungdomsuddannelser på Nordals er godt for fremtiden

10. oktober 2021 Politik

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil fået lavet et notat, hvor Nordborg og 14 andre byer er blevet udpeget. Her mener man, at der er grundlag for at undersøge mulighederne for at få en ungdomsuddannelse.

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Thomas Worm Larsen hilser overvejelsen fra regeringen om at placere meget velkommen, og hvis regeringen har planer om at lave decentrale uddannelser i vores område, så er der opbakning fra Venstre i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Om der følger penge med fra regeringen er selvfølgelig det åbne spørgsmål og hvilken indflydelse får det for vores nuværende tilbud. I det udspil Venstre kom med i foråret indgik der ’føruddannelse’ i forbindelse med ferieresortet og de turist-, tjener- og serviceøkonomuddannelser, der bliver behov for”, siger Thomas Worm Larsen til SønderborgNYT.

”Vi ser gerne, at man begynder på arbejdet nu, så vi kan have de første uddannede, når Nordborg Resort står klar”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...