Ungdomsuddannelser på Nordals er godt for fremtiden

10. oktober 2021 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil fået lavet et notat, hvor Nordborg og 14 andre byer er blevet udpeget. Her mener man, at der er grundlag for at undersøge mulighederne for at få en ungdomsuddannelse.

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Thomas Worm Larsen hilser overvejelsen fra regeringen om at placere meget velkommen, og hvis regeringen har planer om at lave decentrale uddannelser i vores område, så er der opbakning fra Venstre i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Om der følger penge med fra regeringen er selvfølgelig det åbne spørgsmål og hvilken indflydelse får det for vores nuværende tilbud. I det udspil Venstre kom med i foråret indgik der ’føruddannelse’ i forbindelse med ferieresortet og de turist-, tjener- og serviceøkonomuddannelser, der bliver behov for”, siger Thomas Worm Larsen til SønderborgNYT.

”Vi ser gerne, at man begynder på arbejdet nu, så vi kan have de første uddannede, når Nordborg Resort står klar”.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Ruller besparelser i hjemmeplejen tilbage

14. juni 2024 Erhverv

Medarbejdernes travlhed i weekenderne i hjemmeplejen har været stor efter besparelserne sidste. Det viser tilbagemeldinger fra medarbejderne i hjemmeplejen og derfor har Social, Senior og Handicapudvalget besluttet at rulle en af besparelserne tilbage fra weekenden 22.-23. juni, skriver Sønderborg Kommune. ”Besparelserne har ramt hjemmeplejen hårdt, men nu prioriteres der 2 millioner kroner årligt til at […]

Læs mere...