Unge flyver fra STU i Rendbjerg og videre ud i livet

2. juli 2013 Erhverv

Forstander Niels Ole Bennedsen, Rendbjerghjemmet, skriver:

Så er skoleåret færdigt, og nogle af STU eleverne (Særligt Tilrettelagt Uddannelse) her i Sønderborg Kommune har afsluttet deres uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De har i løbet af de sidste 3 år gennemført deres individuelle uddannelse på henholdsvis VUC, STU Alsgade og STU Rendbjerg.

 

I fredags var der 4 elever på Rendbjerg, som fik deres kompetencebevis og kompetencebeskrivelse, på gennemført uddannelse og opnåede kompetencer – et stort tillykke til dem.

Fire unge gennemførte deres STU på Rendbjerghjemmet.

 

Folketinget vedtog i 2007, at alle unge mennesker under 25 år, som ikke kan gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse, skal have et tilbud om en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Formålet med uddannelsen er, at tilbyde unge mennesker, med særlige behov, en uddannelse tilpasset den enkeltes behov, kvalifikationer, modenhed og interesse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I uddannelsen opnås der personlige, sociale og faglige kompetencer til en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt.

 

Der var, i lighed med øvrige uddannelser, dimissions afslutning, hvor familie, pårørende og repræsentanter fra kommunen ønskede de stolte elever tillykke.

 

Fra Rendbjerghjemmet vil vi gerne endnu engang ønske Jeppe Hamann, Birgit Steffen, Henrik H Christensen og Dennis Andresen stort tillykke med velgennemført uddannelse, og ønske jer held og lykke fremover.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er med stor tilfredshed vi sender de unge mennesker videre i livet

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk