Unge kan få anonym online-rådgivning via Cyberhus Sønderborg

8. marts 2021 Samfund

Der er et stort behov for mange børn og unge for at kunne komme i kontakt med andre unge eller voksne, hvor de anonymt kan stille spørgsmål om alt. Derfor har Børn og Unge åbnet en chat til børn og unge. Navnet er Cyberhus Sønderborg, og målgruppen er personer mellem 9 og 23 år, skriver Sønderborg Kommune i en pressemedddelelse.

“Det gælder om at åbne de lukkede døre i en coronatid, og Cyberhus Sønderborg fungerer som en moderne børnetelefon, hvor børn og unge kan spørge om alt mellem himmel og jord. Det er chat mellem en professionel medarbejder og en ung, og brugerne kan bruge de relationer, de skaber på nettet”, siger Jens Jacob From Levring Madsen, der er leder af Indsatser for Børn og Unge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cyberhus Sønderborg åbner i dag, mandag, og er bemandet to gange to timer ugentlig og der bliver i første omgang åben mandage fra 13 til 15 og onsdage fra 17-19.

Bemandingen sker parvis på kryds og tværs i forvaltningerne med ansatte fra Misbrugscenteret, SSP, Børn og Unge-afdelinger og andre relevante afdelinger.

Du kan se mere på Cyberhus.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Følg SønderborgNYT på Instagram

10. august 2022 Erhverv

Efter et længere tilløb, og mange opfordringer fra vores læsere, er SønderborgNYT nu på Instagram. Du kan følge SønderborgNYT på Instagram via #sdbnyt eller finde vores Instagram profil her: https://www.instagram.com/sonderborgnyt/ Hilsen Redaktionen  

Læs mere...