Unge kan få anonym online-rådgivning via Cyberhus Sønderborg

8. marts 2021 Samfund

Der er et stort behov for mange børn og unge for at kunne komme i kontakt med andre unge eller voksne, hvor de anonymt kan stille spørgsmål om alt. Derfor har Børn og Unge åbnet en chat til børn og unge. Navnet er Cyberhus Sønderborg, og målgruppen er personer mellem 9 og 23 år, skriver Sønderborg Kommune i en pressemedddelelse.

“Det gælder om at åbne de lukkede døre i en coronatid, og Cyberhus Sønderborg fungerer som en moderne børnetelefon, hvor børn og unge kan spørge om alt mellem himmel og jord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er chat mellem en professionel medarbejder og en ung, og brugerne kan bruge de relationer, de skaber på nettet”, siger Jens Jacob From Levring Madsen, der er leder af Indsatser for Børn og Unge.

Cyberhus Sønderborg åbner i dag, mandag, og er bemandet to gange to timer ugentlig og der bliver i første omgang åben mandage fra 13 til 15 og onsdage fra 17-19.

Bemandingen sker parvis på kryds og tværs i forvaltningerne med ansatte fra Misbrugscenteret, SSP, Børn og Unge-afdelinger og andre relevante afdelinger.

Du kan se mere på Cyberhus.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunens største solcellepark på vej til Sydals

14. april 2021 Samfund

Clean Energy Advisors ApS ønsker at bygge en 37 hektar stor solcellepark mellem Tandslet og Lysabild på Sydals. Når solcellerne er installeret, vil 62 procent af ProjectZeros målsætning for solcellekapacitet i Roadmap 2025 være nået. Parken på Sydals bliver med en kapacitet på 39 MW – installeret effekt – kommunens største, idet Glansager/Vollerup er på […]

Læs mere...