Unge mennesker cykler fra Sønderborg til toppen af Alpe d’Huez

6. juni 2022 Samfund

Projektet,Unge på Toppen, som skal hjælpe unge mennesker i gang med uddannelse eller job, sendte mandag morgen få minutter over otte de unge mennesker afsted mod Alpe d’Huez.

Cykleturen bliver fuldstændig klimaneutral, fordi den køres på racercykler – og de unge mennesker er i mål, når de står på toppen af Alpe d’Huez.

I de måneder, de unge har været med i projektet, så har de både trænet deres fysik og været i virksomhedspraktik – og fra virksomhederne ønskes de unge må have en god tur – og flere end halvdelen kommer hjem til job i de virksomheder, hvor de var i praktik.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der fortælles mange historier om Alpe d’Huez og nu skal I til at skrive jeres egen – og jeg tror, I vil få det med den lange cykletur, som andre har det med deres værnepligt. Når der er gået noget tid, så er det de gode minder, som dukker frem. Men mens det står på, så kan det godt være lidt sygt”, sagde Jan Prokopek Jensen, som er formand for Arbejdsudvalget, inen han ønskede deltagerne en god tur.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...