Unge på toppen nåede toppen af Alpe d’Huez

18. juni 2022 Samfund
Unge på toppen af Alpe d'Huez. Privat foto
Unge på toppen af Alpe d'Huez. Privat foto

Lørdag eftermiddag nåede en stor flok unge mennesker fra Sønderborg og Aabenraa op af Alpe d’Huez og dermed kan de sætte flueben ved deres mål om at klare den stejle tur til toppen.

Det er projektet, Unge på Toppen, som skal hjælpe unge mennesker i gang med uddannelse eller job, der mandag den 6. juni sendte de unge mennesker afsted mod Alpe d’Huez – og turen frem til foden af stigningen, som skulle forceres, foregik på cykel.

I de måneder, de unge har været med i projektet, så har de både trænet deres fysik og været i virksomhedspraktik – og fra virksomhederne ønskes de unge må have en god tur – og flere end halvdelen kommer hjem til job i de virksomheder, hvor de var i praktik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se flere billeder på Unge på Toppens Facebook-side.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...