Ungecenterlederen oplever at medarbejderne brænder for de unge

14. januar 2022 Samfund
Ungecenterleder Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen
Ungecenterleder Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen

Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen har været leder i Sønderborgs Ungecenter siden august – og det vil sige i en periode, hvor Corona har været en stor spiller i de fleste hverdage.

“Jeg synes, Ungecentret er et herligt sted og der er en masse medarbejdere – omkring 70 – som alle brænder for de unge. Jeg synes, der er et rigtigt stort engagement og det gør centret til et rigtigt dejligt sted”, siger Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen.

Ungecentret huser blandt andet SSP, Flyverskolen, 10’eren, STU, Ungdomsskolen og UU-vejledningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er mange indsatser og vi arbejder lige nu på at gøre det tydeligt, hvad det er, som vi kan på tværs af dem alle”, siger centerlederen og tilføjer, at en af hans opgaver er at sikre, at centret har de rigtige tilbud og at man lykkes med dem.

“Vi har et godt fundament, hvor der samarbejdes på kryds og tværs og meget kører rigtigt godt – og nu udvikler vi på det hele for at blive endnu bedre”.

Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen bor i Sønderborg og har siden 2010 arbejdet i Aabenraa Kommune, hvor han har været leder af Sundhed og Forebyggelse, leder af Ungdommens Uddannelsesvejledning og leder af Center for Job og Uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men det er gave at arbejde i den kommune, som jeg selv bor i og jeg synes, det er vigtigt, at børn – også de der har det svært – bliver sendt bedst muligt ind i voksenlivet”.

Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen er cand.mag i samfundsfag og historie.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk