Ungt par ved roret på The Grand Café på Rådhustorvet

29. september 2022 Erhverv
Michael Ravnsborg Holm og Freja Stage. Foto: Diana Sørensen
Michael Ravnsborg Holm og Freja Stage. Foto: Diana Sørensen

Hos The Grand Café på Rådhustorvet skydes efteråret i gang med et helt nyt koncept, og fra i morgen, fredag, vil der derfor være spareribs ad libitum på deres menukort hver fredag og lørdag i hele oktober måned.

Det er de nye medejere, Freja Stage og Michael Ravnsbjerg Holm, der har valgt at udvide menukortet med spareribs-buffet og med det nye værtspar på The Grand Café kan gæsterne se frem til endnu flere nye sæsonbetonede oplevelser.

“Vi tager en chance her, for vi ved jo ikke på forhånd, om det bliver en succes, men vi har valgt at tilbyde noget, der ikke er tradition for her på Rådhustorvet. Udover vores spareribs ad libitum i hele oktober har vi allerede nu lagt os fast på en julebuffet fra midt november til og med december. Vi tilbyder stadig vores a la carte-menu, så gæsterne får bare flere valgmuligheder med det nye koncept. Det kræver selvfølgelig en hel del mere af os, men det har vi valgt at afprøve” fortæller Freja Stage til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trods deres unge alder, Freja Stage er 24 år og Michael Ravnsborg Holm er 31, har parret stor erfaring indenfor restaurationsbranchen, og de har begge opbygget ledererfaring indenfor henholdsvis tjenerfaget og kokkefaget. Freja Stage var, indtil for nylig, assisterende restaurantchef på Restaurant Colloseum og Michael Ravnsborg Holm har – med sin baggrund som kok – erfaringer som både souschef og køkkenchef fra forskellige restauranter.

“Vi har kendt hinanden i mange år og blev kærester for snart tre år siden. Det har altid været en drøm for både Michael Ravnsborg Holm og jeg at blive selvstændige restaurantejere, og vi er begejstrede over at have fået denne unikke mulighed”, siger Freja Stage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parret indgik for nyligt et partnerskab med brødrene Michel og Daniel Totaro, der er bedst kendt som ejere af Restaurant og Hotel Bella Italia på Lille Rådhusgade. Med partnerskabet får det unge par mulighed for at sætte deres helt eget præg på The Grand Café og udbuddet i Rådhustorvets cafémiljø./ds

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...