Universe aflyser efterårets events

22. august 2020 Erhverv
På baggrund den aktuelle opblomstring af smittesituationen efter sommerferien, har Universe besluttet – ud fra et forsigtighedsprincip – at aflyse efterårets events i Universe.
Ja, vi er desværre nødt til at aflyse vores to store efterårsevents, men det betyder ikke at du bliver snydt for oplevelser, skriver Universe.
Artiklen fortsætter under annoncen

Den virtuele naturuge starter her på vores facebookside den 5. september og den er en række af filmbesøg, hos nogle af de fantastiske udstillere, der ellers kunne opleves på eventen. Vi besøger dem for at høre om deres interesser, jobs og hobbyer.
Du kan hver dag fra den 5. september til og med den 12. september deltage i fede konkurrencer, vinde præmier og få “Aha” info fra de dygtige udstillere.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 Nordborg, Debat

Debatindlæg: Måske skal vi lade private aktører udvikle og sælge af boligområder ved Guderup.

18. juni 2021 Nordborg

Byrådsmedlem Tage Petersen, Venstre, skriver:  Jan Prokopek Jensen mener i et læserbrev på SønderborgNYT, at vi skal have flere byggegrunde og især flere ældrevenlige boliger i Guderup for at imødegå den dystre befolkningsprognose for Nørreskovskolens skoledistrikt. Jeg er enig i, at vi skal have et mere bredt udvalg af boligtyper i Guderup, men der skal […]

Læs mere...