Universe klar med stor VR-nyhed til sæson 2021

29. oktober 2020 Erhverv
Bumber Cars VR. Foto: Universe
Bumber Cars VR. Foto: Universe

De fleste kende de klassiske radiobiler med flere biler på en bane, der kører imellem hinanden. Nu tager Universe, ved hjælp at den nyeste teknologi, den oplevelse op til et helt nyt niveau. Gæsterne sidder stadig i en radiobil og kører på en bane med op til 10 biler, hvor de også fysisk kan kører ind i hinanden, men med VR-brillerne på, får de en helt ny og usædvanlig oplevelse.

”Hvis vores gæster er til fart og spænding, så er der ingen tvivl om, at de nye VR Bumper Cars bliver et kæmpe hit.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver fantastisk for os at blande en traditionel oplevelse, som radiobiler med den nyeste generation af VR-briller”, siger Bo Thørring Kulmbach, projektleder i Universe.

Universe åbner sæson 2021 med den virtuelle nyhed, VR Bumper Cars, der sammen med de andre VR-oplevelser fastholder parken i sin førende position, som Danmarks største VR-oplevelsesområde.

“Gæsterne kan vælge at køre alene eller to i bilen og de vil undervejs i oplevelsen få muligheden for interagere med spillet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ser med glæde frem til at vi på vores åbningsdag i 2021 kan lade de første gæster opleve de nye VR Bumper Cars”, siger projektlederen i en pressemeddelelse.

De første radiobiler kom til Danmark i 1926 og kunne prøves på Dyrehavsbakken og i Tivoli.

Artiklen fortsætter under annoncen

De så lidt anderledes ud dengang, men selve oplevelsen er den samme i dag, når gæsterne kører i bilerne uden VR-brillerne.

Når man tilfører Virtual Reality til radiobilturen, så aktiveres der forskellige sanser i hjernen, som overbeviser hjernen om, at man faktisk er i den virtuelle verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er oplevelsen tilstrækkelig virkelighedstro vil hjernen ofte undertrykke, hvad den ”ved” og i stedet acceptere den simulerede verden som virkelighed og det giver en helt ny måde at køre radiobiler på..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...