Universe klar med stor VR-nyhed til sæson 2021

Bumber Cars VR. Foto: Universe
Bumber Cars VR. Foto: Universe
29. oktober 2020 Erhverv Skrevet af: Redaktion

De fleste kende de klassiske radiobiler med flere biler på en bane, der kører imellem hinanden. Nu tager Universe, ved hjælp at den nyeste teknologi, den oplevelse op til et helt nyt niveau. Gæsterne sidder stadig i en radiobil og kører på en bane med op til 10 biler, hvor de også fysisk kan kører ind i hinanden, men med VR-brillerne på, får de en helt ny og usædvanlig oplevelse.

”Hvis vores gæster er til fart og spænding, så er der ingen tvivl om, at de nye VR Bumper Cars bliver et kæmpe hit. Det bliver fantastisk for os at blande en traditionel oplevelse, som radiobiler med den nyeste generation af VR-briller”, siger Bo Thørring Kulmbach, projektleder i Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Universe åbner sæson 2021 med den virtuelle nyhed, VR Bumper Cars, der sammen med de andre VR-oplevelser fastholder parken i sin førende position, som Danmarks største VR-oplevelsesområde.

“Gæsterne kan vælge at køre alene eller to i bilen og de vil undervejs i oplevelsen få muligheden for interagere med spillet. Vi ser med glæde frem til at vi på vores åbningsdag i 2021 kan lade de første gæster opleve de nye VR Bumper Cars”, siger projektlederen i en pressemeddelelse.

De første radiobiler kom til Danmark i 1926 og kunne prøves på Dyrehavsbakken og i Tivoli. De så lidt anderledes ud dengang, men selve oplevelsen er den samme i dag, når gæsterne kører i bilerne uden VR-brillerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man tilfører Virtual Reality til radiobilturen, så aktiveres der forskellige sanser i hjernen, som overbeviser hjernen om, at man faktisk er i den virtuelle verden. Er oplevelsen tilstrækkelig virkelighedstro vil hjernen ofte undertrykke, hvad den ”ved” og i stedet acceptere den simulerede verden som virkelighed og det giver en helt ny måde at køre radiobiler på.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...